آیین نامه ودستور العملها

ضابطه برچسب گذاری ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

نامه ابلاغیه ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

ترجمه سهم مواد غذایی ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

دستورالعمل نشانگر رنگی ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

نرم افزار محاسبه NRV  ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

تعهد نامه محضری لیبل ( مسئولین فنی  واحد های غذایی و بهداشتی )

ویتامین A و ویتامین  D 

   رهنمودهای غذایی ایران

 کارگاه مانا   

رهنمودهای غذایی ایران     کارگاه"تغذیه در دوران بلوغ"ویژه پرسنل سلامت خانواده و مامایی"

 کارگاه اصول مذاکره و چانه زنی

 اختلال رشد در کودکان

 كارگاه آموزشی مشاوره شیوه زندگی سال به روش SOC 

        جلسه آموزشی تغذیه(دكتر اسماعیل زاده)  

 جلسه بازآموزی تب دنگ جهت بهورز

  باور پوینت واحد بهداشت محیط جهت خدمه وپذیرش

 هفته سلامت روان

سرطان پستان

دستورالعمل ثبت مرگ

دستورالعمل های سرطان برست

مراقبت ادغام یافته کودک

 كارگاه تكمیل فرم های آماری و گزارش دهی

اصول پیشگیری و مراقبت بیماریها - نظام مراقبت بیماریهای غیر واگیر

اصول پیشگیری و مراقبت از بیماریهای واگیردار

احیاء پایه درکودکان

ایمنی مواد غذایی

سالم سازی سبزیجات

کارگاه پیشگیری از سوانح و حوادث

مراقبت از هپاتیت

مدارک لازم جهت صدور مجوزهای بهداشتی واحد نظارت بر مواد غذایی 

مدرسه مروج سلامت

 

 

 

 

 

 

 

 

پاورپوینت جلسه آموزشی تغذیه(دكتر اسماعیل زاده)   

پاورپوینت جلسه آموزشی تغذیه(دكتر اسماعیل زاده)