هفته ملی سلامت مردان ایرانی ( یکم الی هفتم )اسفند ماه

کمیته علمی شهرستان برخوار

برگزاری کمیته علمی شهرستان
کمیته علمی شهرستان با حضور اعضای کمیته و با موضوع بررسی سواد سلامت شهرستان بیست و هشتم بهمن ماه در دفتر مدیریت شبکه برگزار گردید.در این جلسه با مرور نتایج پرسشگری انجام شده در این خصوص ، چالش ها و راهکارها بررسی و مقرر شد اعضاء محترم اقدامات مداخله ای مربوطه را کتبا به واحد آموزش سلامت ارسال نمایند.
همچنین آقای دکتر خراسانی ، مسوول مرکز خدمات جامع سلامت کمشچه در خصوص پانل آموزش سلامت در برنامه ملی خودمراقبتی و نتایج شاخص های مربوطه در آن مرکز صحبت نمودند.در پایان و با توجه به فرا رسیدن هفته سلامت مردان ، دکتر خراسانی در خصوص سرطان های شایع در مردان مطالب آموزشی بیان نمودند.

سناریو کارگاه آموزشی

گزارش سناریو کارگاه آموزشی و تمرین ستادی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اصفهان ویژه شهرستانهای اصفهان، نجف اباد، خمینی شهر، فلاورجان، برخوار، شاهین شهر و میمه ۲۵ لغایت ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۶
شاهین شهر-صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)

لام گیری و تشخیص مالاریا

انجام لام گیری تشخیصی مالاریا توسط آقایان بهرامی و...مورخ ۲۶بهمن ماه در منطقه صنعتی علی آباد

مدیریت بحران

نخستین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران ویژه اعضاء شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستانهای اصفهان، #برخوار، نجف آباد، فلاورجان ، شاهین‌شهر و میمه و خمینی شهر

مشکلات کمبود آب و بحران کمبود آب

پرسنل واحد بهداشت محیط با توجه به مشکلات کمبود آب وبحران بی آبی جلسه ای با مدیر محترم آبفا تشکیل دادند .در این جلسه اهم مشکلات بهداشت محیط در خصوص آب آشامیدنی از جمله کلر سنجی ,آزمایش میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مطرح شد.

کیمته ارتقا و کیفیت خدمات

‍ ( کمیته  ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات سلامت میانسالان در تاریخ ۲۵بهمن ماه ۹۶ با حضور اعضای کمیته سلامت میانسالان و نمایندگان فرمانداری شهرستان ،شهرداری ها و اداره ورزش و جوانان  در خصوص ارتقاء پوشش  کمی و کیفی خدمات  سلامت میانسالان و نحوه اطلاع رسانی  به ایشان و بویژه مردان میانسال جهت مراجعه به مراکز سلامت جامعه و تشکیل پرونده  و دریافت خدمات ارزیابی سلامت میانسالان  بحث و تبادل نظر شد و با توجه به شعار  امسال هفته  ملی سلامت مردان (ورزش ؛ کلید طلایی سلامت مردان ) راهکارهایی جهت بهبود وضعیت فعالیت فیزیکی میانسالان شهرستان و اختصاص سالن ورزشی جهت زنان و مردان میانسال ارائه گردید .

خدمات سلامت جهت خیره صاحب الزمان

همچنین تعداد ۵۰عدد برگه دعوت نامه جهت معرفی خدمات مرکز سلامت خورزوق بصورت رایگان توسط این موسسه چاپ و تحویل داده شد.

هفته ملی سلامت

بمناسبت فرارسیدن هفته ملی سلامت مردان ایرانی (یکم تا هفتم اسفند ماه ) ، جلسه هماهنگی با حضور نماینده   فرمانداری شهرستان ، نمایندگان  شهرداری های دستگرد ، دولت آباد و سین و نماینده اداره ورزش  و جوانان و اعضای ستادی کمیته سلامت میانسالان  در دفتر مدیریت شبکه در تاریخ ۲۵بهمن برگزار شد . در این جلسه در خصوص جمعیت میانسالان در شهرستان ، شعار هفته سلامت مردان (ورزش ؛کلید طلایی سلامت مردان)،شیوع کم تحرکی و چاقی در میانسالان و علل مرگ در این گروه سنی صحبت شد و انتظارات از ادارات بین بخشی و واحدهای ستادی مطرح گردید که پس از بحث و تبادل نظر اعضا مصوباتی اتخاذ گردید .

جلسه بهداشت و عوامل ایمنی

برگزاری جلسه ی بررسی سلامت،بهداشت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند در شهرداریها توسط واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت شهرستان با حضور نمایندگان شهرداریها،معاون بهداشتی شبکه،کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت،نماینده واحد بهداشت محیط شبکه و کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شبکه.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان برخوار RSS