کمیته های علمی، هفته سلامت

کمیته های علمی، هفته سلامت و ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی ویژه افزايش نرخ باروری با حضور مدیریت، معاونت بهداشتی، مسولین و کارشناسان فنی ستاد در سالن کنفرانس شبکه بهداشت. مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ برگزار شد. در این جلسه ضمن تشریح برنامه RCCE توسط خانم کمالی، مسئول واحد آموزش سلامت، آقای دکتر عرب الجدیدی، مسئول محترم مرکز خدمات جامع سلامت نوایی در خصوص اهمیت آموزش جامعه در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت مطالبی را بیان نمودند، همچنین در زمینه گرامیداشت هفته سلامت و روز شمار این هفته، با ارائه نظرات و پشنهادات توسط مسولین واحدهای فنی، مصوبات اجرایی تعیین و برنامه‌ریزی گردید. در پایان در زمینه آموزش رابطین سلامت ادارات شهرستان با عنایت به نتایج نیازسنجی انجام شده از ايشان و عناوین اعلام شده توسط واحدهای ستاد تصمیم گیری و برنامه ریزی لازم انجام گرفت.