پیام تبریک به مناسبت روز پزشک

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان برخوار به مناسبت روز پزشک دکتر حسن کمالی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان برخوار در پیامی اول شهریور سالروز بزرگداشت حکیم بوعلی سینا و روز پزشک را تبریک گفت.   اول شهریور ماه سالروز تولد حکیم بزرگوار شیخ الرئیس ابوعلی سینا ملقب به پدر طب ایران شایسته ترین روز  برای گرامیداشت پزشک می باشد.میراث آن اسوه طب و فیلسوف فرزانه، امانتی است گرانبها برای یکایک پزشکان محترم این مرز و بوم در گستره زمان تا واسطه تسلی آلام و شفای بیماران به اذن ذات مقدس الهی باشند. روز پزشک فرصتی است برای تقدیر از سپید جامگانی که با علم و دانش و در اوج فروتنی ، درد و رنج بیماری را از جان انسانها،دور می کنند.بدون شک ارزشمند ترین نوع خدمت به انسانها مرهم محبت نهادن برآلام جسم و جان آنان و زدودن رنج و اندوه دل افسردگان و کمک به بازگرداندن حیات طیبه به آنهاست .اینجانب این روز بزرگ را به تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی ایران اسلامی به ویژه پزشکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان برخوار تبریک و تهنیت گفته و از خداوند منان توفیق روز افزون شان را جهت ارائه خدمت بی منت دارم .